30 Mayıs 2015 Cumartesi

Henüz Başlamadan The Whispers

Birçok dizinin sezon finali yapmasıyla herkes gibi ben de yeni dizi arayışına girdim. :) İncelediklerimin içinden ilgimi çekmeyi başarabilen dizilerden biri 1 Haziran 2015'te ABC'de yayınlanmaya başlayacak The Whispers oldu. 


The Whispers'ın türü için bilim kurgu - dram demek mümkün. Pilot bölümü 60dk olacak dizinin diğer bölümlerinin 40dk sürmesi planlanıyor. Başrollerinde American Horror Story'den tanıdığımız Lily Rabe, Revenge'den tanıdığımız Barry Sloane ve The O.C, Hawaii Five-0, No Ordinary Family gibi dizilerden tanıdığımız Autumn Reeser yer alıyor. Senaristliği ve yönetmenliği de Soo Hugh tarafından yapılıyor. 

Konusu ise biraz ürkütücü... Dünyanın çeşitli yerlerinde çocukların sorumlu olduğu fakat görünürde altından kalkamayacakları çeşitli cinayetler ve yaralanmalar meydana gelmeye başlamıştır. Bir süre sonra bu olanların sebebinin çocukların masumiyetlerinden yararlanmaya çalışan bir uzaylı ırkı olduğu anlaşılır. İşte bu noktadan sonra istilayı durdurmak için zamana karşı bir yarış başlar.

Ben dizinin konusunu, kadrosunu ve tanıtım videosunu çok sevdim. Özellikle bu kıtlık içinde şans vermeye değecek bir dizi olduğunu düşünüyorum! Ya siz? :)

19 Mayıs 2015 Salı

Game of Thrones'a Yazılmış En Komik Şiirler

Uzun zamandır böyle eğlenceli bir post girmek istiyordum. Twitter'da paylaştığım Cersei Lannister capsinin çok beğenilmesi üzerine çok güldüğüm bu şiirleri sizin için derlemek istedim. Umarım sizler de benim kadar beğenirsiniz! :)

1.) Winterfell'den çıktı yiğitler!



2.) Delirt bizi, çıldırt bizi khaleesi!



3.) Game of Thrones Destanı



4.) Rob Stark'ın ardından... 



5.) Prens Oberyn'in anısına...



Bu da kahkaha garantili bonus :)

6.) Westeros'ta harman olur yiğitler!